Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Καλή Χρονιά!

Ένας αρκετά δύσκολος χρόνος έφυγε. Ουφ!

Σε αυτόν το χρόνο μετράμε απώλειες, απώλειες σε ανθρώπους, σε σχέσεις σε αισιοδοξία και προοπτική. Αλλά κερδίσαμε κιόλας.
Καταρχάς γίναμε έξπερτς στα οικονομικά.  Ποιος δεν ξέρει τι είναι τα CDS;  Ποιος δεν παρακολούθησε Βουλή;  Την προσοχή μας την κέρδισαν σίγουρα οι πολιτικοί το 2011 περισσότερο από όλα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα για την εμπιστοσύνη και την ψήφο μας θα χρειαστούν άλλα τόσα για να τις ξανακερδίσουν.


Το 2012 δεν μπήκε με τις καλύτερες προοπτικες, η ΔΕΗ μας έκανε πρωτοχρονιάτικο δώρο ένα ολιγόλεπτο black out,  ο ταξιτζής στην επιστροφή για το σπίτι μας εκμυστηρεύτηκε ότι έκανε αλλαγή χρόνου στο ταξί σε επιφυλακή μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσει ότι η 28 χρονη κόρη του έσβησε, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου.
Οι Κασσάνδρες από παντού μας απειλούν ότι τίποτα δε θα πάει καλά, νέοι φόροι θα επιβληθούν, νέα χαράτσια, νέες μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, νέες γκρίνιες και μιζέριες μπροστά μας.  Ακόμα και ο δήμαρχος της Αθήνας στην αντίστροφη μέτρηση είπε μηδέν αντί για καλή χρονιά.

Μηδενίσαμε λοιπόν.

Το καντράν αρχιζει να καταγραφει νέα χιλιόμετρα. Ας τρέξουμε τότε, όχι να ξεφύγουμε αλλά για να καλύψουμε χιλιόμετρα, χιλιόμετρα ανάσας, ζωής, αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς.



Piece of cake!

Προφητική ίσως;  Η πίτα που κόψαμε φέτος, ένα τόσο δα λαθάκι "100 χρόνων"

6 σχόλια:

  1. Το πιο τρομακτικό ήταν αυτό με τον ταξιτζή. Ξέρεις σκέφτομαι συνέχεια ότι η ζωή είναι τόσο μικρή και μας την καταστρέφουν με όλα αυτά...
    Ας σκεφτόμαστε διαφορετικά αυτό το χρόνο. Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Roadartist μετά τη μέθη της fiestas το ταξί μας επανέφερε στην πραγματικότητα. Ας σκεφτόμαστε και ας πράτουμε διαφορετικά φέτος. Καλή χρονιά σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζωή είναι σταλίτσα. Μηδενίζεις και προχωράς. Βάλαμε φωτιά στα φρένα που λέει και το τραγούδι...;)
    Ό,τι καλύτερο μικρή μου. Χαμόγελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας έμεινε το γκάζι kovo voltes, θα τα σαρώσουμε όλα στο πέρασμα μας... Να έχεις μια υπέροχη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο με τον ταξιτζή...Πωωω...
    Πες μου ότι γράψατε 1912 να τρελαθώ! :-)))
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως kiki 1912 έγραφε η πίτα. Η οικοδέσποινα με καμάρι μας έδειχνε το δημιούργημα της αλλά η παρατηρητηκότητα των καλεσμένων της τη χάλασε...:-p Καλη χρονιά και από εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή