Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Festival for ever!

Πηγή φώτο: http://www.festivalbyrona.gr/main.php







Βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Κosmos Festival στο Θέατρο Βράχων, η βραδιά απο μόνη της ήταν μαγική, το δε σκηνικό του θεάτρου υποβλητικό, τη μαγεία τη συμπλήρωναν οι μουσικές των συγκροτημάτων που έπαιρναν μέρος στο Festival. Μουσικές της Ισπανίας, της Amparo Sanchez με μια guest εμφάνιση των δικών μας Locomondo, των γνωστών πλέον στη χώρα μας Ojos de brujo και της ελληνικής μπάντας THE SMOKEY BANDITS .

Αυτός όμως που έκανε την πιο φαντασμαγορική, τρελή, σχεδόν "παρανοϊκή" εμφάνιση ήταν ο Shantel. Ο γεννημένος στη Γερμανία με καταγωγή απο τη Ρουμανία, μουσικός, dJ, παραγωγός και showman, για μένα, τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, κάτω απο αυτή, δεξιά της , αριστερά της, όταν έπαιξε πια, το πιό γνωστό κομμάτι του σε εμάς, Disco Partizani "κάηκε" το Θέατρο.

Αεικίνητος πάνω στη σκηνή, πάνω στα ηχεία, πάνω στον κόσμο, ναι, πάνω στον κόσμο. Έπεσε πολλές φορές πάνω στα χέρια των fans που ήταν μπροστά στη σκηνή, μια φορά τους ξέφυγε και έπεσε κάτω αλλά συνέχισε να τραγουδάει και ξαναέπεσε στα χέρια του κόσμου. Ούρλιαζε, φώναζε, σε καλούσε να σηκωθείς απο τα άβολα παγκάκια του θεάτρου και να χοροπηδάς μαζί του. Ακόμα και η παρέα μου που ήταν "ήσυχη" όλη τη βραδιά στην ώρα του Shantel δεν κάθισε λεπτό.

Μετά απο αυτή την εμφάνιση όποιος και να έβγαινε ήταν χαμένος, μάταια η τραγουδίστρια των Οjos de brujo μας καλούσε να συμμετέχουμε πιο ενεργά, ήμασταν χαμένοι στη θύμηση της τρέλας του Shantel.

Σίγουρα η κορυφαία στιγμή της βραδιάς.

4 σχόλια:

  1. Πήγε μια φίλη μου και μου έλεγε πως ήταν καταπληκτικά.. Μου φάνηκε λίγο ακριβό το εισητήριο. Χαίρομαι που άξιζε, περάσατε καλά.. Αυτές οι συναυλίες είναι ότι καλύτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια Roadartist έιναι οτι ήταν αρκετά ακριβό το εισιτήριο, αλλά μετά το πέρας της βραδιάς δεν το θυμόμουν πια... Περάσαμε καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, είσαι πολύ ντίσκο παρτιζάνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή